Autobekleding laten reinigen

✓ Milieuvriendelijke materialen

✓ Autowassen op locatie

✓ Gevarieerd aanbod van diensten


Wanneer u uw autobekleding wilt laten reinigen, kunt u hiervoor terecht bij Shiny Cars in Grootebroek, in de buurt van Hoorn. Wij gaan voor u aan de slag om de bekleding van uw voertuig grondig te reinigen. Naast het reinigen van autobekleding kunt u ook bij ons terecht voor het reinigen van campers, caravans, boten, vrachtwagens en bedrijfsauto’s..

Op zoek naar een professionele auto reiniger? Neem vandaag contact met ons op!

Boek uw afspraak vandaag!

Autobekleding laten reinigen door professionele poetsers

Bij Shiny Cars in Grootebroek, nabij Hoorn, kunt u uw autobekleding professioneel laten reinigen. De reiniging zorgt voor een strak, nieuw en fris interieur. Ideaal voor wanneer uw bekleding snel vies wordt. De grondige schoonmaak wordt gedaan door onze professionele poetsers, die liefde hebben voor het vak. Wilt u alles in één keer laten reinigen? Kiest u hiervoor dan voor ons totale interieurpakket. Heeft u niet alleen last van vieze bekleding? Dan kunt u ervoor kiezen om uw auto van binnen en buiten schoon te laten maken.

Last van vieze bekleding? Maak direct uw afspraak!

Heeft u last van vlekken en andere onenigheid op uw bekleding? Dan wilt u vast uw autobekleding laten reinigen. Hiervoor maakt u snel en gemakkelijk een afspraak door deze online te boeken. Daarnaast kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 0615114134. Heeft u vragen over een van onze andere diensten, zoals het impregneren van uw cabriodak? Ook hierover staan we u graag te woord.