Boten reinigen door poetsbedrijf in Noord-Holland

✓ Milieuvriendelijke materialen

✓ Autowassen op locatie

✓ Gevarieerd aanbod van diensten


Het schoonmaken van boten kunt u aan ons poetsbedrijf in Noord-Holland overlaten. Wij van Shiny Cars in Grootebroek bieden u verschillende mogelijkheden en diverse schoonmaakpakketten aan. Wanneer u interesse heeft in het laten schoonmaken van uw boot bij ons poetsbedrijf , dan kunt u hiervoor zelf uw pakket samenstellen. Zo bieden wij voor ieder wat wils.

Op zoek naar een professionele boot poetser? Neem vandaag contact met ons op!

Boek uw afspraak vandaag!

Interieur en exterieur van boten laten reinigen door ons poetsbedrijf in Noord-Holland

Ons poetsbedrijf in Noord-Holland staat voor u klaar voor de reiniging van boten, wanneer u hier zelf niet aan toe komt . Hierbij kunt u gebruikmaken van verschillende diensten, zoals het interieurpakket. Wanneer u uw boot vaak gebruikt, dan is het ook belangrijk dat u deze regelmatig schoonmaakt of laat schoonmaken. Wanneer u dit niet doet ontstaat de kans dat er vuil aan de boot komt te zitten. Dit is niet alleen onhygiënisch, maar het vermindert ook de kwaliteit van uw boot.

Wilt u uw boten laten schoonmaken? Boek snel uw afspraak!

Beschikt u zelf over een boot en wilt u deze laten schoonmaken door ons poetsbedrijf in Grootebroek, Noord-Holland, gespecialiseerd in de reiniging van boten? Hiervoor boekt u snel en gemakkelijk uw afspraak online. Wij gaan dan zo snel mogelijk voor u aan de slag. Heeft u vragen over ons poetsbedrijf? Of bent u eerder benieuwd naar een van onze andere diensten, zoals het impregneren van een cabriodak? Hiervoor kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0615114134. Wij vertellen u hier graag meer over. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor het laten polijsten van uw auto, het reinigen van bedrijfswagens en andere diensten.