Camper reinigen in Noord-Holland

✓ Milieuvriendelijke materialen

✓ Autowassen op locatie

✓ Gevarieerd aanbod van diensten


Bij Shiny Cars in Grootebroek kunt u terecht om uw camper te laten reinigen en wassen in Noord-Holland. Een fantastische campervakantie is leuk, maar het schoonmaken hiervan is minder. Onze ervaren poetsers, met liefde voor het vak, gaan direct voor u aan de slag met het reinigen en wassen van uw camper bij ons in Noord-Holland.

Op zoek naar een professionele camper poetser? Neem vandaag contact met ons op!

Boek uw afspraak vandaag!

Camper professioneel laten reinigen in Noord-Holland

Bij het laten wassen en reinigen van uw camper in Noord-Holland komt veel kijken. Uiteraard is het belangrijk dat zowel de binnen- als de buitenkant grondig wordt schoongemaakt. Zo behoudt u de kwaliteit van het interieur en de laklaag aan de buitenkant. Daarnaast is het belangrijk bij het reinigen en laten wassen van uw camper in Noord-Holland, dat er een aantal dingen goed worden nagelopen. Denkt u hierbij aan het nalopen van de waterleiding, gasaansluiting en andere kabels. Naast het reinigen van uw camper kunt u ook bij ons terecht voor andere voertuigen, zoals het reinigen van boten of caravans.

reinigen

Een frisse camper? Boek uw afspraak online!

Beschikt u over een camper en wilt u deze ook laten wassen en reinigen bij ons in Noord-Holland? Dan gaan we graag voor u aan de slag! Boek snel uw afspraak online en kies meteen uw gewenste dienst. Zo heeft u keuze uit onder andere het combinatiepakket en het interieurpakket. Heeft u vragen over een van onze diensten? Dan kunt u hiervoor contact met ons opnemen door te bellen naar 0615114134. Naast het reinigen van uw camper kunt u ook bij ons terecht voor het laten reinigen van uw bedrijfswagen