Diensten

Nieuwe diensten

CARWASH OP LOCATIE

SUPER DEAL

Poets Pakketten

Kant en klaar

Onze diensten bestaan uit gevarieerde poetspakketten waaruit u een selectie kunt maken naar wens.

Elke dienst wordt met veel vakkundigheid, expertise en vooral passie geleverd.

interieurPage1
Interieur pakket 

Keuze uit drie varieaties, de prijzen verschillen voor elke variatie per type voertuig. Daarnaast kunt u de extra diensten naar wens bepalen. lees meer over het interieurpakket…

  • Interieur Basis
  • Interieur Upgrade
  • Interieur Heavy
exterieurPage
Exterieur pakket 

Keuze uit drie pakketten, de prijzen verschillen per type voertuig. Daarnaast kunt u de extra diensten naar wens bepalen. Lees meer over het exterieurpakket…

  • Exterieur Basis
  • Exterieur Upgrade
  • Exterieur Heavy
Combi
Combinatie pakket 

Keuze uit drie pakketten, de prijzen verschillen per type voertuig. Daarnaast kunt u de extra diensten naar wens bepalen. Lees meer over het combipakket…

  • Combinatie Basis
  • Combinatie Upgrade
  • Combinatie Heavy

Eenvoudig online boeken

Extra Diensten

Expertise
Koplamprevisie

Aanbieding voor  €49,-

Doffe plekken op de koplampen behandelen en polijsten tot een helder glimmende koplamp. De prijs is per set, dus beide koplampen.

Met speciaal schuurpapier, polijstpasta, steunschijf, polijstpad, polijstdoek en een coating om het koplampglas te beschermen tegen uv-stralen zorgen wij voor shiny koplampen.

Ontstickeren

Prijs v.a.€ 69

Het verwijderen van stickers, logo’s e.d. van uw auto is een tijdrovende klus en een lakbeschadiging is snel ontstaan. Na het verwijderen van de belettering is het mogelijk dat de aftekening in de lak van de auto zichtbaar blijft. Daarom wordt de auto na het ontstickeren gepolijst, om zo de kleur- en glansverschillen in de lak te verminderen of zelfs helemaal te laten verdwijnen.

LEASERIJDERS LET OP! Laat als u uw leaseauto inlevert de stickers niet zitten. U wordt in veel gevallen geconfronteerd met hoge kosten van de leasemaatschapij!!

Boomhars

Prijs v.a. € 29,-

Kleverige vlekken en stippen op de autolak worden over het algemeen hars genoemd. Hoe komen deze op de auto terecht?

Naar alle waarschijnlijkheid heeft de auto geparkeerd gestaan nabij of onder een boom. Hars valt prima te behandelen zolang de juiste methode wordt gebruikt om het te verwijderen.

Cabriodak behandeling

Prijs € 79,-

Cabriodak reinigen & impregneren Om de 6 à 12 maanden is het handig om de cabriokap een extra schoonmaakbeurt te geven en hem te impregneren om hem vuilafstotend te maken. Shiny Cars verwijderd groene aanslag, schimmel, vogelpoep en regenstrepen en impregneert daarna uw kap. Zo blijft uw kap lang schoon en waterdicht.

Kies voor een Shiny Car

Waarde voor uw geld

Een Shiny Car, fris en glanzend een lekker gevoel toch. Wij besparen u tijd en geld. en halen indien gewenst uw auto op voor een schitterende poetsbeurt. Nu al benieuwd naar het resultaat. bekijk onze diensten en ga ervoor.

Bel of WhatsApp

Mobiel
0615114134

Adres

Industrieweg 1e
1613 KT, Grootebroek

Openingstijden

Maandag – vrijdag: 8:00 – 17:00
Zaterdag: 8:00- 15:00