Vrachtwagen poetsbedrijf in Noord-Holland

✓ Milieuvriendelijke materialen

✓ Autowassen op locatie

✓ Gevarieerd aanbod van diensten


Heeft u een vrachtwagen en bent u op zoek naar een poetsbedrijf in Noord-Holland? Dan kunt u hiervoor terecht bij Shiny Cars in Grootebroek. Ons professionele poetsbedrijf is gespecialiseerd in het grondig reinigen van vrachtwagens, caravans, campers, boten, bedrijfs- en personenauto’s. Dit kan zowel aan de binnenkant als de buitenkant van het voertuig.

Op zoek naar een professionele vrachtwagen poetser? Neem vandaag contact met ons op!

Boek uw afspraak vandaag!

Reinig uw vrachtwagen bij ons poetsbedrijf in Noord-Holland

Wanneer u een vrachtwagen heeft, kan ons poetsbedrijf in Noord-Holland een ideale uitkomst bieden. Omdat een vrachtwagen vaak op de weg is, is het van belang deze goed te onderhouden. Een goede en regelmatige reiniging hoort daarbij. Of u nu een groot of klein wagenpark heeft, we poetsen uw vrachtenwagen volgens uw wensen. U stelt zelf een reinigingspakket samen. Kiest u ook voor een waxbehandeling bijvoorbeeld? Kunt u niet zelf naar onze locatie komen? Dan kunnen we uw vrachtwagen ook op locatie wassen. Onze ervaren poetsers van ons poetsbedrijf Shiny Cars in Grootebroek gaan graag in Noord-Holland voor u aan de slag om uw vrachtwagen weer te laten blinken. Dit kan zowel aan de binnen- als de buitenkant gedaan worden. Naast de reiniging van vrachtwagens kunt u ook bij ons terecht voor andere extra diensten.

reinigen

Een schone vrachtwagen? Boek snel uw afspraak!

Heeft u zelf een vrachtwagen en ziet u het wel zitten om deze te laten schoonmaken bij ons poetsbedrijf in Noord-Holland? Boek dan snel uw afspraak online of neemt u hiervoor telefonisch contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar 0615114134. Heeft u vragen over een van onze andere diensten, zoals ons camperpoetsbedrijf? Ook hierover staan we u graag te woord door antwoord te geven op al uw vragen.